رستوران و مرکز تحقیقات در اعماق آبهای دریای شمال
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، گروهی از طراحان شرکت معماری بین المللی، رستوران زیردریایی طراحی نموده اند. این رستوران به زودی در سواحل جنوبی نروژ افتتاح می گردد. دیواره های ضخیم این سازه طوری طراحی می گردد که بخشی از محیط زیست دریا باشد. رستوران حدود پنج متر زیر دریا قرار گرفته است. مهمانان رستوران می توانند به وسیله پنجره عظیم در ابعاد 11 × 4 متر شاهد منظره ها زیبای زیر دریای شمال باشند.

شرکت بین المللی معماری و طراحی موسوم به سنوئتا Snøhetta طرح اولین رستوران زیر آبی را در اروپا ارائه کرد. این رستوران در منتهی الیه جنوبی سواحل نروژ در نزدیکی روستای Båly ساخته می گردد. این رستوران پنج متر زیر سطح دریا واقع شده است. طراحان بین المللی این طرح می گویند که این مکان به صورت مرکزی تحقیقاتی برای زندگی دریایی هم عمل خواهد نمود.
شرکت معماری سنوئتا شهرتش را مدیون طراحی کتابخانه مدرن و تازه اسکندریه در مصر و ساختمان باله و اپرای ملی نروژ است.
Credit: Snøhetta and MIR
شکل کلی این بنا شبیه قایقی است که در حال غرق شدن است. پوشش بتنی یکپارچه آن بخشی از محیط زیست دریا خواهد شد. صدفهای دریایی می توانند به سطح دیواره های بتنی ضخیم بچسبند.
Credit: Snøhetta and MIR
رستوران به شکل پریسکوپی زیر آب خواهد بود و پنجره 11 × 4 متری این رستوران از جنس آکریل در سرتاسر سال بستر دریا را در معرض دید قرار می دهد. طراحان این سازه تأکید می نمایند که در طراحی این رستوران زیرآبی که Under نام دارد، تمام ملاحظات زیست محیطی و بعلاوه نکات لازم برای استفاده از آن به صورت یک مرکز تحقیقات در نظر گرفته شده است.
Credit: Snøhetta and MIR
این سازه زیر دریایی سه طبقه، بار و رستوران خواهد داشت و ظرفیت پذیرایی یکصد میهمان را دارد.
هدف این است که پروژه در سال 2019 میلادی به سرانجام برسد.
Credit: Snøhetta and MIR
منبع: یورونیوز