طرز تهیه نان برنجی در خانه
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، نان برنجی، یکی از شیرینی های ثابت عید نوروز است. شیرینی پرطرفداری که می توانید به سادگی آن را در خانه درست کنید و در کنار شیرینی های نوروزی دیگری که پیش از این آموزش داده ایم، در ظرف پذیرایی بچینید. طرز تهیه نان برنجی را در ادامه خواهید خواند.
مواد لازم برای تهیه نان برنجی
- روغن جامد 150 گرم
- پودر قند 50 گرم
- زرده تخم مرغ دو عدد
- زعفران یک قاشق سوپ خوری
- آرد برنج 250 گرم
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- گلاب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان برنجی
مرحله اول
این شیرینی را حتما باید با روغن جامد درست کنید. البته اگر قصد درست کردن نان برنجی کرمانشاهی را داشته باشید، می توانید از روغن جامد حیوانی (روغن کرمانشاهی) بهره ببرید. روغن را از چند ساعت قبل از آماده کردن از یخچال بیرون بگذارید تا راحت تر با مواد ترکیب گردد.
مرحله دوم
پودر قند را به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه به آنها اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
مرحله سوم
هل را در آرد برنج بریزید. سپس آرد را چند بار الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید. گلاب و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و آنقدر خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد. خمیر را برای یک روز در یخچال استراحت دهید و قبل از آماده کردن نان برنجی ها، به مدت یک ساعت خمیر را در دمای اتاق قرار دهید.
مرحله چهارم
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید، سپس به مقدار گردو از خمیر بردارید، گرد کنید و با فشار انگشت کمی فرم دهید. فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد از یک ربع گرم شدن، شیرینی ها را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.
در این مطلب طرز تهیه نان برنجی زعفرانی را به شما آموزش دادیم؛ اما این شیرینی را در چند رنگ می توانید درست کنید. برای این کار می توانید خمیر را به سه قسمت تقسیم، یک قسمت را ساده نگهدارید، در قسمت بعدی زعفران بریزید و به قسمت سوم پودر کاکائو اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله