طرز تهیه پنینی بادمجان

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، پنینی بادمجان یک نوع ساندویچ مجبوب ایتالیایی است که آن را گریل می نمایند یا در دستگاه های ساندویچ ساز قرار می دهند. این غذا به علت سادگی و طبخ متفاوتش هواداران زیادی را به خود اختصاص داده است. برای تهیه این غذا می توانید از مواد مختلف بهره ببرید و ترکیبی از آن ها را درون نان تست قرار دهید و سپس آن را گریل کنید. حتما در بسیاری از کافه ها نام این غذا به چشمتان خورده است و شاید حتی آن را امتحان نموده باشید. این غذای عالی و خوشمزه را می توانید به سادگی در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید. اگر دستگاه گریل یا ساندویچ ساز در دسترستان نبود می توانید حدود 2 تا 3 دقیقه ساندویچتان را درون میزان بسیار کمی روغن سرخ کنید.

طرز تهیه پنینی بادمجان

مواد لازم برای تهیه پنینی بادمجان

  • بادمجان میانه چهار عدد
  • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
  • پنیر موزارلا 200 گرم
  • نان باگت به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ریحان تازه ساطوری شده دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه پنینی بادمجان

مرحله اول

بادمجان ها را به صورت طولی و لایه لایه برش دهید. لایه های بادمجان را با روغن زیتون چرب و آن ها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. بادمجان ها را 2 تا 3 دقیقه کباب کنید. بعد از کبابی شدن باید ضخامت آن ها کم و نازک شده باشد. در نهایت روی بادمجان های کباب شده سرکه بالزامیک بریزید.

مرحله دوم

نان های تست را با قلم موی آشپزخانه به روغن زیتون آغشته کنید. روی هرکدام از نان ها به طور مساوی پنیر موزارلا، برگ ریحان تازه و بادمجان کبابی قرار دهید. و در آخر تکه نان دیگری را روی آن ها بگذارید.

مرحله سوم

ساندویچ ها را درون دستگاه ساندویچ ساز یا گریل قرار دهید تا بپزند. اگر دستگاه گریل یا ساندویچ ساز در اختیار ندارید ساندویچ هایتان را در میزان کمی روغن سرخ کنید. برای تهیه پنینی می توانید از هر ماده دلخواه دیگری درون نان ها بهره ببرید و از طعم آن لذت ببرید.

اگر این غذای خوشمزه را درست کردید لطفا تجربه تان را از تهیه و سرو این غذا با ما در میان بگذارید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پنینی بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنینی بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید