مرغ و نودل کنجدی

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، این غذا برای کشور چین است و با نودل و مرغ تهیه می گردد. در غذاهای چینی سس سویا و سبزیجات تازه همواره حضور دارند. این پاستا نیز از این قاعده مستثنا نیست.

مرغ و نودل کنجدی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 1/3 پیمانه سرکه برنج
  • 1/3 پیمانه پیازچه
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو قاشق چایخوری سس سیر و فلفل
  • 170 گرم مرغ نواری برش داده شده
  • 350 گرم نودل یا اسپاگتی
  • 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • دو عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده
  • گشنیز تازه

طرز تهیه

1- در یک کاسه میانه، سرکه، پیازچه، عسل، سس سویا، زنجبیل و سس سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه میانه، نودل ها را بپزید و دوبار آبکش کنید. آنها را دوباره داخل قابلمه بریزید. روی آنها روغن بریزید و هم بزنید. مرغ ها را اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید.

3- آنها را داخل کاسه بریزید، با خلال های فلفل و برگ گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 391
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 37 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 51 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 21 گرم
  • سدیم: 718 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "مرغ و نودل کنجدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغ و نودل کنجدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید