نشست استانی کنگره ملی خانواده در قزوین برگزار می گردد
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، خبرنگاران/قزوین سومین کنگره ملی خانواده با هدف هم افزایی هرچه بیشتر نهادهای مردمی و حاکمیتی در حوزه خانواده برگزار می گردد، به همین دلیل و به منظور شناسایی و ساماندهی فعالان و کنشگران حوزه خانواده، پیش کنگرهٔ ملی، در سطوح استانی طراحی شده است که نشست آن در استان قزوین روز شنبه 25 بهمن به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

سومین کنگره ملی خانواده با هدف هم افزایی هرچه بیشتر نهادهای مردمی و حاکمیتی در حوزه خانواده و استفاده از ظرفیت های افراد، اساتید، سازمان ها و نهادهای مختلف و اشتراک تجربه ها و برنامه ها در سطح کشوری به صورت آنلاین در فضای مجازی برگزار می گردد.
شاخصه های خانواده سالم، تأثیر خانواده بر اصلاح و پیشرفت جامعه، اهداف تشکیل خانواده، خانواده سالم، ضامن آرامش، سلامت و پیشرفت جامعه، خانواده سالم راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی، زن، خانواده و تمدن نوین اسلامی و ویژگی های بانوی تمدن ساز ازجمله محورهای این کنگره است.
به همین دلیل و به منظور شناسایی و ساماندهی فعالان و کنشگران حوزه خانواده، پیش کنگرهٔ ملی، در سطوح استانی طراحی شده است که این نشست در استان قزوین روز شنبه 25 بهمن ساعت 10:30 در ساختمان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قزوین با سخنرانی دکتر قنبری به شکل حضوری و مجازی برگزار می گردد.
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، شرکت در این مراسم به وسیله لینک زیر به شکل مجازی امکان پذیر است.
Yun.ir/jebheqazvin
منبع: خبرگزاری ایسنا