افت 4،4 درصدی تورم فراوری در بهار سال جاری

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، طبق آخرین داده های مرکز آمار نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده 42.4 درصد بوده که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه فصل قبل 4.4 واحد درصد کاهش یافته است.

افت 4،4 درصدی تورم فراوری در بهار سال جاری

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت فراوریکننده در فصل بهار 1402 از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد که نشان می دهد در این فصل، درصد تغییرات شاخص قیمت کل فراوریکننده نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 42.4 درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (46.8 درصد)، 4.4 واحد درصد کاهش داشته است.

در فصل بهار 1402، شاخص قیمت کل فراوریکننده 892.0 بوده که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) 12.4 درصد، نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 42.4 درصد و در چهارفصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) 42.9 درصد کاهش داشته است.

افزایش تورم فصلی

در فصل بهار 1402، درصد تغییرات شاخص قیمت کل فراوریکننده نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) 12.4 درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (9.9 درصد)، 2.5 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی به وسیله فراوریکنندگان به ازای فراوری محصولاتشان در داخل کشور، در فصل بهار 1402 نسبت به فصل قبل، 12.4 درصد افزایش دارد. در این فصل بیش­ترین تورم فصلی با 31.8 درصد مربوط به گروه فراوری، انتقال و توزیع برق و کم ترین تورم فصلی با 9.3 درصد مربوط به گروه صنعت است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در فصل بهار 1402، درصد تغییرات شاخص قیمت کل فراوریکننده نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 42.4 درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (46.8 درصد)، 4.4 واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی فراوریکنندگان به ازای فراوری در داخل کشور، در فصل بهار 1402 نسبت به دوره مشابه سال قبل 42.4 درصد کاهش دارد. در این فصل بیش ترین تورم نقطه به نقطه با 61.9 درصد مربوط به گروه خدمات و کم­ترین تورم نقطه به نقطه با 25.6 درصد مربوط به گروه صنعت است.

کاهش تورم سالانه

در فصل بهار 1402، درصد تغییرات شاخص قیمت کل فراوریکننده در چهار فصل منتهی به فصل بهار 1402 نسبت به مدت مشابه در سال قبل 42.9 درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (44.3 درصد)، 1.4 واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی به وسیله فراوریکنندگان به ازای فراوری در داخل کشور، در چهار فصل منتهی به بهار 1402 نسبت به دوره مشابه سال قبل، 42.9 درصد کاهش دارد. در این فصل بیش­ترین تورم سالانه با 60.0 درصد مربوط به گروه کشاورزی و کم ترین تورم سالانه با 25.0 درصد مربوط به گروه معدن است.

منبع: فرارو

به "افت 4،4 درصدی تورم فراوری در بهار سال جاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افت 4،4 درصدی تورم فراوری در بهار سال جاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید