خبرنگاران تقدیم لایحه توضیح مأموریت ها و وظایف وزارت میراث فرهنگی به هیات دولت
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، تهران-خبرنگاران-بیست وچهارمین جلسه شورای معاونان و مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال 99 با حضور علی اصغر مونسان بعدازظهر امروز(شنبه) در سالن فجر وزارتخانه برگزار گردید.
به گزارش وبلاگ تکنولوپ از میراث آریا، در ابتدای جلسه علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی به تدوین لایحه توضیح مأموریت ها و وظایف وزارتخانه اشاره نمود و گفت: در راستای تبدیل سازمان به وزارتخانه قانون ما را مکلف به تدوین این لایحه نموده بود که پس از جلسه های مکرر و طولانی با مشارکت مدیران کل استانی و زحمات صورت گرفته در معاونت توسعه مدیریت، لایحه ای مناسب با در نظر دریافت تمامی زوایا آماده و امروز تقدیم دولت شد.
محمد خیاطیان نیز در تشریح این لایحه به ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سطوح مختلف وزارتخانه تأکید کرد و اضافه کرد: برای تنظیم این لایحه پنج دستورالعمل را آماده نموده ایم که تمامی آن ها بر اساس اسناد بالادستی تنظیم شده است. عمده درخواست هایی که از استان ها به ستاد ارسال می گردد مربوط به نبود هماهنگی و یکپارچگی بین ادارات کل استانی و نبود وحدت رویه است که کوشش ما بر برطرف این نقیصه بوده است.
نظام نامه جامع آموزش و توانمندسازی کارکنان، نظام نامه خدمات رفاهی و درمان، دستورالعمل خدمات ورزشی و تفریحی، دستورالعمل انتقال و مأموریت کارکنان، و دستورالعمل مدیریت استعداد پنج محوری بود که معاون توسعه مدیریت و امور مجلس از آن ها نام برد و به تشریح هر یک از آن ها پرداخت.
شروع سفرهای استانی
مونسان سپس در مورد موضوع آموزش و مدیریت استعداد نکاتی را متذکر شد و مطرح کرد: آموزش درصورتی که پراکنده و بی هدف نباشد می تواند کاربرد داشته باشد. هم افزایی نکته مهمی است که باید در بحث آموزش مورد توجه قرار بگیرد و برای افراد یک جهت آموزشی واحد و در امتداد هم در نظر گرفته گردد.
او با اشاره به شروع سفرهای استانی از هفته گذشته بیان کرد: در خراسان رضوی بازدید و افتتاح های خوبی صورت گرفت و در هفته جاری سفری به استان قزوین خواهیم داشت.
گزارش مدیرکل کرمان
فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی کرمان نیز به مناسبت هفدهمین سالگرد زلزله بم به ارائه گزارش درباره بازسازی های صورت گرفته و پروژه های در حال اجرا پرداخت.
بازسازی خانه سیستانی، بازسازی و بازسازی دروازه دوم، بازسازی برج کلاه فرنگی ازجمله اقداماتی بود که او به آن ها اشاره نمود و پیشرفت بازسازی ارگ بم را 80درصد مطرح کرد.
فعالی با اشاره به نظرات کارشناسی درباره احیای بناهای تاریخی، توضیح داد: در بازسازی بناهای تاریخی نباید انتظار داشته باشیم که مثل روز اول شوند، به گفته کارشناسان 80درصد کار احیای ارگ بم صورت گرفته است.
گزارش مدیرکل هرمزگان
رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی هرمزگان نیز به تشریح پروژه های در حال ساخت استان پرداخت که تا سرانجام دولت تدبیر و امید به بهره برداری می رسند.
به گفته او 22 پروژه در حوزه خصوصی جهانگردی به ارزش سرمایه گذاری 258 میلیارد تومان و اشتغال 633 نفر تا خردادماه 1400 به بهره برداری می رسد. همچنین 10 پروژه در بخش دولتی حوزه میراث فرهنگی در حال اجرا است که قلعه پرتغالی ها، قلعه هزاره میناب، مسجد و مدرسه درگان و بازسازی 64 بادگیر بندر کنگ از آن جمله اند.
ظرفیت بالای هرمزگان برای جذب جهانگرد
پس از ارائه این گزارش، وزیر میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی از تنوع و پراکندگی پروژه ها در استان هرمزگان ابراز رضایت کرد و گفت: هرمزگان با داشتن دو اسکله مهم شهید رجایی و باهنر همچنین عظیم ترین پالایشگاه ها و صنایع مادر یکی از استان های محوری و مرکز تجارت کشور است. وجود 14 جزیره، جاذبه های طبیعی و تاریخی نیز این استان را دارای ظرفیت بالایی برای جذب جهانگرد نموده است.
او با اشاره به جاذبه های جزیره هرمز بیان کرد: با معرفی مناسبی که صورت گرفت این جزیره توانست جهانگردان مخصوص به خود را داشته باشد و امروز یکی از پیروز ترین اماکن جذب جهانگرد در سطح کشور است. با وجود پتانسیل های موجود، سایر مراکز استان می تواند جاذب جهانگرد باشد.
تمرکز برای بهره برداری از دریا و راه اندازی جهانگردی دریایی از نکات مهمی بود که دکتر مونسان بر آن تأکید کرد و اضافه کرد: آماده کردن طرح ویژه جهانگردی برای سه استان هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان، راه اندازی تفریحات دریایی در این مناطق همچنین راهنمایی و سامان دهی تور به سمت این استان ها ازجمله مواردی است که می تواند جهانگردی دریایی را توسعه دهد.
منبع: ایرنا