شیوه اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در واحد های صنفی و مراکز تفریحی و ورزشی اعلام شد
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل ورزش و جوانان و اتاق اصناف استان کرمانشاه در خصوص گام دوم فاصله گذاری هوشمند و بازگشایی گام به گام واحد های صنفی در استان کرمانشاه بیانیه مشترک صادر کردند.
به گزارش ، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل ورزش و جوانان و اتاق اصناف استان کرمانشاه در خصوص گام دوم فاصله گذاری هوشمند و بازگشایی گام به گام واحد های صنفی در استان کرمانشاه بیانیه مشترک صادر کردند.
در این بیانیه آمده است:پیرو آخرین مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ضمن قدردانی از همکاری کلیه اصناف، بازاریان، کسبه و صاحبان مشاغل در استان کرمانشاه به خاطر همکاری در تعطیلی واحد های صنفی به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا، شیوه اجرای این طرح در واحد های صنفی و مراکز تفریحی و ورزشی استان اعلام می شود:
نظر به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر آغاز به کار بخشی از فعالان اقتصادی در سراسر کشور، بدینوسیله زمان، شیوه و چگونگی بازگشایی ها و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به اطلاع کلیه فعالان صنفی می رساند:
1. طرح گام دوم فاصله گذاری هوشمند که مبتنی بر بازگشایی بخشی از واحد های صنفی است، در استان کرمانشاه از تاریخ شنبه 1399/1/23 با هماهنگی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا آغاز خواهد شد.
2. واحد های صنفی مجاز به بازگشایی موظفند با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن ثبت نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب اقدام کنند.
3. فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای غیر FMCG (غیر سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)، پاساژ و مجتمع های تجاری و بازار های مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن های زیبایی، آموزشگاه های رانندگی، رستوران، اغذیه فروشی، طباخی و فست فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازثمراکز بازی و تفریحی و گیم نت، باشگاه های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه خانه، چایخانه و تریا مشمول این طرح نبوده و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحد های خود را ندارند.
تبصره: مطابق مصوبه ابلاغی رستوان و غذای آماده (صرفا بیرون بر) مجاز به فعالیت هستند.
4. کلیه واحد های صنفی در سراسر کشور موظفند تا تاریخ های اعلام شده فوق مطابق مصوبات و بخشنامه های پیشین ستاد ملی کرونا عمل کرده و تحت هیچ عنوان نسبت به بازگشایی واحد های خود اقدام نکنند.
تمامی راهنما های گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعمل های بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.behdasht.gov.ir بارگذاری شده است و در قالب فایل های پی دی اف قابلیت دانلود دارند.
با مراجعه به این سایت، منو هایی با عناوین اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، صنایع و کارگاه ها، حمل و نقل، امور اداری و خدمات عمومی ... مشاهده می کنیم که با باز کردن هر کدام از این منو ها اطلاعات جزئی تر، قابل دانلود خواهد بود.
تاکید می شود راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا برای مشاغل دیگر نیز در این سایت بارگذاری شده است و آنچه از نظر گذراندیم بخشی از آن هایی است که به حوزه کسب و کار های صنفی نزدیک هستند.
بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت کرونا، برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحد های صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست.
اصنافی که در این فهرست عنوان نشده اند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از ساعت صفر جمعه 22 فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.
گفتنی است بازرسی های بهداشتی از واحد های صنفی شدت خواهد گرفت.
در سرانجام بار دیگر بر رعایت همه ضوابط و اصول بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد های ملی و استانی مدیریت بیماری کرونا اعلام شده و خواهد شد، تاکید کرده و اشعار می دارد اصناف، کسبه، فعالان صنفی و پیشه وران سراسر استان حفظ سلامت آحاد جامعه را اولویت اصلی خود دانسته و از هیچ تلاشی در این راستا خودداری نکنند.
انتهای پیام/ز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان