طرز تهیه سالاد شوید به سه روش

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، سالاد شوید نوعی سالاد گیاهی یا غیر گیاهی است که با موادی، چون مرغ، پیازچه، سیب زمینی، کلم و ذرت درست می گردد و با نوعی سس مزه دار می گردد. این سالاد معمولا به عنوان پیش غذا یا همراه با نان به عنوان غذای اصلی سرو می گردد. در این مطلب با طرز تهیه سالاد شوید و سیب زمینی، کلم و مرغ آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سالاد شوید به سه روش

وبلاگ تکنولوپ | سرویس آشپزی - سالاد نوعی پیش غذای گیاهی یا غیر گیاهی خام یا پخته است که معمولا همراه با نوعی سس، قبل از غذای اصلی به منظور تحریک اشتها و ذائقه خورده می گردد. سالاد را اساسا به دو صورت می توان درست کرد:

  • سالادی که اجزای آن به صورت جدا از هم آماده شده و کنار هم در ظرف چیده می شوند و با یک یا دو نوع سس سر میز غذا گذاشته می گردد. چنانکه هر کس به میل خود ترکیبی از این مواد در بشقاب خود می کشد و از سسی که دوست دارد به آن می زند که این نوع سالاد را سالاد چیده می نامند. اجزای سالاد چیده را زیاد خرد نمی کنند، برای اینکه هم تزیین و چیدن آن در ظرف راحت تر باشد و هم برداشتن آن.
  • سالادی که اجزای آن را ریز خرد می کنند و در ظرفی با هم مخلوط کرده و پیش از بردن سر میز غذا به آن سس می زنند، به سالاد درهم معروف است.

سالاد شوید، نوعی سالاد درهم است که افراد بسته به ذائقه خود در ترکیب آن از انواع سبزیجات و غیر سبزیجات استفاده می کنند و در واقع نوعی غذای سبک است که با نان خورده می گردد و می تواند جای نهار یا شام را بگیرد. این سالاد با موادی مانند مرغ، پیازچه، سیب زمینی و کلم درست می گردد و با نوعی سس سفید سرو می گردد، از این جهت در دسته سالاد های سفید نیز قرار می گیرد. در این مقاله با روش تهیه انواع سالاد شوید با ما همراه باشید.

1. طرز تهیه سالاد شوید و مرغ

سالاد شوید را می توان با مرغ، سیب زمینی و پیازچه درست کرد و با سس مایونز آن را مزه دار کرد. این سالاد را می توان با نان باگت به عنوان عصرانه یا شام سرو کرد.

مواد لازم
سینه مرغ بزرگ1 عدد
سیب زمینی متوسط3 عدد
خیار شور نگینی ریز خرد شده1 پیمانه
شوید ساطوری3/4 پیمانه
ماست خامه ای1/2 پیمانه
سس مایونز1/2 پیمانه
نمک، فلفل، آبلیمو، آویشن و پودر سیربه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی را آبپز کرده، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک، فلفل و زعفران بپزید و سپس ریش ریش کنید.
  3. سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را در ظرفی مخلوط کنید و بزنید تا یکدست گردد.
  4. همه مواد را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.

نکات

  • در صورت تمایل می توانید یک پیمانه پیازچه نگینی ریز خرد شده به سالاد فوق اضافه کنید.
  • اگر طعم روغن زیتون را دوست دارید دو قاشق روغن زیتون به سالاد بیفزایید.
  • سس را زمانی به مواد اضافه کنید که سرد باشند، زیرا گرمای مواد باعث می گردد سس به خورد آن ها برود و مجبور شوید از سس بیشتری استفاده کنید.

2. طرز تهیه سالاد شوید و سیب زمینی

این سالاد از ترکیب شوید و سیب زمینی با سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه ای و ذرت طعم بی نظیری پیدا می کند و معمولا به عنوان پیش غذا مصرف می گردد.

مواد لازم
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده4 عدد
شوید ساطوری3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده1/4 پیمانه
کنسرو ذرت1 پیمانه
خیار شور نگینی ریز خرد شده1/2 پیمانه
سس مایونز1 پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. همه مواد را در کاسه ای بریزید و با سس مایونز مخلوط کنید.
  2. نمک و فلفل آن را میزان کرده و در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.

3. طرز تهیه سالاد شوید و کلم

یک نوع سالاد شوید را از ترکیب سبزیجاتی نظیر کلم برگ سفید، نخود فرنگی و هویج درست می کنند که معمولا به عنوان پیش غذا استفاده می گردد.

مواد لازم
کلم برگ سفید200 گرم
نخود فرنگی120 گرم
هویج120 گرم
شوید200 گرم
ماست چکیده شیرین3 قاشق سوپخوری
سس مایونز1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کلم برگ سفید را خیلی ریز خرد کنید.
  2. شوید را ساطوری کنید.
  3. خیار شور را نگینی خرد کنید.
  4. هویج را با رنده درشت، رنده کنید.
  5. سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط کرده و هم بزنید تا مایونز از هم باز گردد.
  6. همه سبزیجات را در ظرفی ریخته، سس را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد سبزیجات رود، سپس در ظرف سرو بکشید.

نکات

  • در صورت تمایل می توانید در این سالاد به جای نخود فرنگی و هویج از ذرت و زیتون سبز بدون هسته استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید در این سالاد به جای نخود فرنگی از دو ساقه کرفس خرد شده استفاده کنید.

شما در این مقاله با طرز تهیه انواع سالاد که در ترکیب آن از شوید استفاده شده آشنا شدید. سالاد شوید را می توانید در جشن های تولد و دورهمی های محبت آمیز درست کرده و به عنوان یک عصرانه خوشمزه از آن استفاده کنید. همچنین می توانید سالاد شوید را قالب بزنید و روی آن را به دلخواه تزیین کنید، برای این منظور:

  1. کف قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و سپس با پلاستیک فریزر بپوشانید.
  2. سالاد را در قالب ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد.
  3. روی قالب را با پلاستیک پوشانده و در یخچال قرار دهید.
  4. پس از سرد شدن، سالاد را در ظرف سرو برگردانده و پلاستیک را از آن جدا کنید.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه سالاد شوید به سه روش" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد شوید به سه روش" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد شوید به سه روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید