طرز تهیه آبگوشت هویج برگه

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، غذاهای ایرانی تنوع زیادی دارند و برخی از آن ها در شهرهای ایران با دستور پخت متفاوتی تهیه می شوند. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طعم فوق العاده ای داشته و اغلب ما از خوردن آن لذت می بریم. در شهر قم آبگوشت را با مواد اولیه خاصی تهیه می کنند که طعم جذابی دارد. در حقیقت یک نمونه از غذای محلی قم آبگوشت هویج برگه نام دارد. طرز تهیه آبگوشت هویج مراحل آسانی داشته و با مواد اولیه در دسترس پخته می شود. در این مطلب به طرز تهیه این غذای خوشمزه می پردازیم.

طرز تهیه آبگوشت هویج برگه

آبگوشت هویج برگه

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت3 ساعت
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه آبگوشت هویج برگه

در شهر قم غذاهای محلی مختلفی وجود دارند که طعم های نو و متنوعی خواهند داشت. آبگوشت هویج، این غذای اصیل شهر قم طرفداران بسیاری دارد و در برخی از رستوران های سنتی این شهر نیز سرو می شود. برای درست کردن این غذا کار سختی را در پیش روی ندارید و با رعایت برخی نکات ساده می توانید از طعم بی نظیر این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد اولیه آبگوشت هویج

برای درست کردن آبگوشت هویج برگه به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت. تفاوت اصلی این غذا با آبگوشت معمولی عدم استفاده از سیب زمینی و رب گوجه فرنگی است و همانطور که از نام این غذا معین است، هویج را جایگزین سیب زمینی می کنیم.

مواد لازماندازه مورد نیاز
نخود100 گرم
لپه100 گرم
گوشت گوسفندی400 گرم
هویج2 عدد
برنج50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه اندازه لازم
شیرهبه اندازه لازم
سرکهبه اندازه لازم
سیر1 حبه
نعنابه اندازه لازم
روغنبه اندازه لازم

دستور پخت آبگوشت هویج

برای تهیه این آبگوشت محلی شهر قم مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.

  • مرحله اول: حبوبات شامل نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
  • مرحله دوم: گوشت گوسفندی را شسته و تمیز کنید و به همراه نخود و لوبیا داخل قابلمه بریزید.
  • مرحله سوم: آب را نیز به دیگر مواد داخل قابلمه اضافه کنید، به اندازه ای که روی گوشت را کاملا بگیرد. قابلمه را بر روی شعله زیاد بگذارید تا آب به جوش آید.
  • مرحله چهارم: پس از به جوش آمدن آب، بر روی سطح قالبمه کف هایی ایجاد می شود که باید آن ها را با قاشق بردارید. سپس شعله را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید.
  • مرحله پنجم: 2 ساعت بعد، هنگامی که گوشت و حبوبات نیم پز شد، زمان اضافه کردن دیگر مواد است. هویج ها را پوست گرفته، به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
  • مرحله ششم: ادویه ها شامل نمک، فلفل و زردچوبه را در یک ظرف با سرکه و شیره ترکیب کنید و به دیگر محتویات درون قابلمه بیافزایید.
  • مرحله هفتم: سیر را به صورت کاملا ریز خرد کنید و با اندازهی روغن داخل تابه بریزید. زمانی که سیرها سرخ شده و طلایی شدند، نعنا را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کرده و سیر و نعنا داغ را نیز به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: غذای شما آماده است، آن را داخل کاسه ریخته و سرو کنید.

نوش جان!

نکات طرز آبگوشت هویج

در طرز تهیه آبگوشت هویج برگه خوشمزه و دوست داشتنی، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • حبوبات را حتما از شب قبل خیس کنید تا هم نفخ حبوبات گرفته شود و هم سریع تر پخته شوند.
  • گوشت گوسفندی استفاده شده باید حتما چربی داشته باشد، تا آبگوشت شما خوشمزه تر شود.
  • می توانید یک عدد پیاز را نیز به چند قطعه تقسیم کرده و به همراه گوشت داخل قابلمه اضافه کنید.
  • افزودن سیر داغ و نعنا داغ اختیاری است، اما در روش پخت سنتی این غذا از آن ها استفاده می شود.
  • دقت داشته باشید که نعنا به سرعت سوخته و طعم آن تلخ می شود. برای جلوگیری از سوختن نعنا، پس از اضافه کردن آن به روغن، یک بار هم زده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.
  • ترکیب شیره و سرکه موجب می شود تا طعم این غذا ملس باشد، اما شما می توانید مطابق سلیقه خود، اندازه شیره را کمتر کنید تا ترش تر شود.
  • با توجه به این که در تهیه سنتی این غذا مانند آبگوشت معمولی از رب گوجه فرنگی استفاده نمی شود، رنگ متفاوت تری خواهد داشت که به دلیل استفاده از زردچوبه مایل به زرد است. اما اگر ترجیح می دهید رنگ غذای شما قرمز باشد، می توانید اندازهی رب گوجه فرنگی نیز به مواد اولیه آن اضافه کنید.
  • پس از آمده شدن غذا در صورت تمایل می توانید اندازهی از چربی را داخل یک کاسه کوبیده و روی آبگوشت اضافه کنید تا چرب تر شود.
  • این غذا را می توانید به همراه سبزی، ترشی یا پیاز و در کنار نان سرو کنید.

سفارش آنلاین غذاهای محلی در شهر قم

در این مطلب طرز تهیه آبگوشت هویج را به صورت مرحله به مرحله آموزش دادیم و نکات مهم پخت این غذا را بررسی کردیم. شما می توانید این غذا را در منزل آماده کرده و از خوردن آن در جمع خانواده لذت ببرید. مواد اولیه این غذا در دسترس بوده و به آسانی تهیه می شوند. در شهر قم غذاهای سنتی و محلی مختلفی وجود دارد که متفاوت و خوشمزه هستند. پیشنهاد می کنیم در سفر به این شهر انواع غذاهای محلی قم را امتحان کنید.

اگر در شهر قم زندگی می کنید یا به عنوان مسافر در این شهر اقامت دارید، می توانید انواع غذاهای محلی مانند آبگوشت هویج را به صورت آنلاین سفارش دهید. امکان سفارش غذا آنلاین شهر قم از طریق وبلاگ تکنولوپ فراهم شده است. برای این کار می توانید به سایت یا اپلیکیشن وبلاگ تکنولوپ مراجعه کرده تا لیست رستوران های نزدیک به محل اقامت خود را مشاهده کنید. رستوران مورد نظر را انتخاب نمایید تا به منو رستوران به همراه قیمت ها دسترسی داشته باشید. سپس غذای خود را سفارش داده و آن را در کوتاه ترین زمان ممکن، در محل آدرس خود تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه آبگوشت هویج برگه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت هویج برگه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید