پاستا با پنیر گودا ؛ یک طعم به یاد ماندنی
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، اضافه کردن پنیر گودا به یک پاستا ساده، می تواند نتیجه خارق العاده ای را به همراه بیاورد. فقط تصور کنید طعم پاستای خامه ای شما در کنار تکه های پنیر چقدر می تواند متفاوت باشد. ما این بار سراغ پاستا پنه محبوب رفته ایم، تا یک ترکیب خاص را با آن بسازیم. برای ماجراجویی در دنیای پنیرهای بین المللی آماده اید؟ می توانید سفرتان را با پاستا با پنیر گودا آغاز کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر گودا
- پاستا پنه 2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- کره 4 قاشق غذاخوری
- آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 1 پیمانه
- خامه صبحانه 1/2 پیمانه
- پنیر گودا 2 پیمانه (رنده شده)
- جعفری 1 قاشق چایخوری (خرد شده)
- سینه مرغ 2 پیمانه (پخته و خرد شده)
- کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه
- آرد سوخاری 1/2 پیمانه
طرز تهیه پاستا با پنیر گودا
مرحله اول
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید و ظرف سرو را کره بمالید.
مرحله دوم
پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی در آب و نمک در حال جوش بپزید و بعد از پخت آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
در یک قابلمه روی حرارت میانه رو به پایین، سه قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
آب مرغ و خامه را کم کم اضافه کنید. پنیر گودا رنده شده را افزوده و هم بزنید تا ذوب شده و مخلوط یکدست گردد. نمک و فلفل سیاه را به همراه جعفری به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ گردد.
مرحله پنجم
سینه مرغ پخته شده و نخودفرنگی را به سس اضافه نموده و پس از حدود 1 دقیقه از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
مخلوط سس را با پاستا ترکیب کنید و در ظرف آماده شده بریزید.
مرحله هفتم
یک قاشق غذاخوری از کره را ذوب نموده و با آرد سوخاری مخلوط نموده روی پاستا پخش کنید.
مرحله هشتم
حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر ذوب شده و سطح آن طلایی گردد. بعد از این مدت پاستا گودا آماده است و می توانید آن را میل کنید!
نکاتی برای تهیه پاستا پنه و پنیر گودای خوشمزه تر
- این غذا را می توانید به صورت یک غذای مستقل یا همراه با سالاد یا غذای گوشتی سرو کنید. در این صورت، می توانید میزانی سینه مرغ کبابی یا ماهی یا استیک اضافه کنید
- برای سس پاستا پنه با پنیر گودا، می توانید میزانی گوشت چرخ نموده یا سوسیس سرخ کنید و در صورت تمایل به سس اضافه کنید
- به جای پنیر گودا، می توانید ترکیبی از موزارلا، چدار و پروولون را در نظر بگیرید که هم طعم قوی تری به غذای شما می دهد و هم به زیبایی روی پاستا ذوب می گردد
- قارچ از گزینه های عالی برای مزه کردن طعمی خاکی است. می توانید چند گرم قارچ تازه خرد شده را همراه با پیاز تفت دهید و به ترکیب پاستا اضافه کنید
- به جای پاستا پنه، می توانید از دیگر پاستاهای فرم دار بهره ببرید