پخت ماکارونی با روش خوشمزه تر
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می گذاریم، با کمی تغییر می توان ماکارانی را مجذوب کننده و خوشمزه تر نوش جان کنیم.
ذائقه ما به گونه ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت چرخ نموده چند نوع غذا می گردد درست کرد؟
به گزارش تیست آو هوم؛ اگر همین مواد را به ایتالیایی ها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمه ای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از 5 نوع غذا تحویل می دهند. از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می گذاریم، با کمی تغییر می توان ماکارانی را مجذوب کننده و خوشمزه تر نوش جان کنیم.
پیاز بزرگ: یک عدد
گوشت چرخ نموده یا سویا: 300 گرم
زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چای خوری
آویشن: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری پر
روغن سرخ کردنی
یک بسته ماکارانی فرمی (ساده و رشته ای ترجیحا نباشد)
سیب زمینی: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
قارچ: 300 گرم
پنیر پیتزا: 500 گرم
1. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد نموده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن ها شیشه ای گردد.
2. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعله ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.
3. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.
4. فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد نموده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
5. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد.
6. آب ماکارانی گذاشته و بعد از 15 دقیقه آب کش کنید.
7. بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها را ورقه ورقه ای کنید و کف قابلمه ای که می خواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)
8. حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا مارانی ها تمام گردد. (دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و میزان زیادی پنیر پیتزا)
9. حالا مواد در فابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 الی 45 دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.
منبع: فرادید