6 ترفند برای پخت یک صبحانه متنوع ، بچه ها عاشق این غذا هستند
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، درست کردن هر روزه صبحانه و میان وعده برای مدرسه یا اداره کار راحتی نیست اما اینجا با یک ایده خوشمزه و بین المللی روبرو هستید. خوراکی که با رعایت تمام ترفندهایش حتما عالی می گردد.
وبلاگ تکنولوپ - فاطمه عباسی: صبحانه های تکراری آنقدر وحشتناکند که به تنهایی می توانند کابوس روزهای مدرسه و کار باشند؛ اینکه هر روز خود را با تکه نانی که از فریزر خارج می گردد و کمی پنیر یا مربا آغاز کنیم انرژی و خلاقیت روز ما را تباه می نماید اما خوردن صبحانه های متنوع هم به نظر کار راحتی نمی آید.
شاید به این فکر کنید که خرید هر روزه صبحانه از مغازه های راستا به صرفه نیست. حق هم با شماست. عایدی ماهانه ما برای پرداخت هزینه غذای خارج از منزل نسبت به کشورهای پیشرفته بسیار نامتناسب است و 96 درصد ما نمی توانیم به راحتی ادای فیلم های خارجی را دربیاوریم و صبحانه هر روز خود را در کافه های شهر بخوریم اما شاید بتوانیم از آشپزهای خارجی ایده بگیریم!
نایجل اسلیتر می گوید کرپ یا پنکیک یک انتخاب عالی برای صبح هایی است که ترجیح می دهید، وقتی در حال آماده شدن هستید، یک صبحانه گرم و تازه هم میل کنید. اگر خمیر شما به میزان کافی خوب باشد و تابه مناسبی هم داشته باشید، درست کردن این صبحانه زمان زیادی نمی برد.
شما می توانید آنها را با انواع تاپینگ ها و سس های خوشمزه و خوشرنگ همراه کنید؛ در واقع همه چیز از سس شکلات گرفته تا پوره سیب و حتی پنیر! پس برای درست کردن این خوراکی خوشمزه و مغذی ترفندهایی وجود دارد که نتیجه را به کل دگرگون می نماید.
تابه
در حالت ایده آل، یک ماهیتابه صاف و آهنی و کم عمق کافی است. البته از هر تابه ای که کفی محکم دارد و در برابر حرارت طولانی مدت تاب برنمی دارد هم می توانید بهره ببرید، زیرا اگرچه پنکیک به سرعت پخته می گردد، اما باید تابه به آرامی گرم گردد و حرارت را در طول پخت به طور یکنواخت حفظ کند.
حرارت
تابه را به آرامی و روی حرارت میانه گرم کنید. تنها راه برای آنالیز اینکه آیا به میزان کافی داغ است یا نه این است که یک پنکیک درست کنید. تابه باید آنقدر داغ باشد که خمیر در کمتر از یک دقیقه رنگ بگیرد، اما نه آنقدر داغ که خمیر قبل از اینکه خودش را بگیرد بسوزد.
خمیر
لازم نیست اجازه دهید خمیر قبل از پخت استراحت کند هرچند اگر زمان دارید، به گفته جیم مامفورد، یک استراحت نیم ساعته در دمای محیط به پروتئین های موجود در آرد زمان کافی برای تخمیر را می دهد. خمیر شما باید به سفتی خامه های صورتی باشد.
مهمتر این است که پخت سریع انجام گردد تا پنکیک به میزان لازم مرطوب بماند. اگر خیلی آهسته پخته شوند، حالت خشکی پیدا می نمایند، همینطور اگر نازک باشند.
مواد تشکیل دهنده
می توانید از پودرهای نیمه آماده بهره ببرید اما اگر قصد دارید از مواد تازه یک صبحانه مقوی بسازید بهتر است از تخم مرغ های ارگانیک که دارای زرده های تیره تری هستند بهره ببرید تا رنگ بهتری به دست بیاورید. آرد باید ساده باشد، شیر می تواند کم چربی یا کامل باشد. نمک - واقعا خیلی کم، تفاوت ایجاد می نماید و این مربوط به شیمی آرد است.
نگهداری پنکیک
من نمی توانم تصور کنم که چگونه کسی می تواند یک پنکیک داغ که مستقیما از تابه خارج شده را نخورد اما اگر می خواهید چندین پنکیک را همراه بچه ها به مدرسه بفرستید باید مراقب باشید. گاهی اوقات حتی برترین پنکیک ها هم می توانند به هم بچسبند. آنها را با قرار دادن یک تکه کوچک کاغذ روغنی از هم جدا کنید. حتی اگر تمام سطح را نپوشاند، از چسبیدن آنها جلوگیری می نماید.
جایی خواندم که می توانید آنها را فریز کنید، اما این کار من نیست. استیو گنزالس که از من هم سختگیرتر است و می گوید فقط به میزان ای که احتیاج دارید خمیر درست کنید؛ خمیر شنبه به درد یکشنبه نمی خورد!
حالا وقت آن است که دست به کار شوید و با این میزان مواد اولیه 12 پنکیک خوشمزه و تازه درست کنید، این دستور سرآشپز مشهور جیمی اولیور است:
50 گرم کره
100 گرم آرد ساده
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
350 میلی لیتر شیر
کمی نمک
یک قاشق چایی سرصاف بیکینگ پودر
کره را ذوب کنید. آرد را در یک کاسه بزرگ با کمی نمک و بیکینگ پورد الک کنید. وسط آرد را با قاشق باز کنید.
حالا تخم مرغ و زرده تخم مرغ را داخل آن بریزید. کمی با چنگال هم بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم اضافه نموده و با همزن بزنید.
میزانی پنکیک توی تابه داغی که با روغن پخت و پز چرب شده بریزید. نکات بالا را که به خاطر دارید؟
اجازه دهید خمیر برای یک دقیقه یا بیشتر بپزد تا زیر آن به رنگ طلایی دربیاید و روی خمیر حباب بزند. در این زمان به راحتی از تابه جدا می گردد و می توانید طرف دیگر آن را بپزید. آن طرف هم در کمتر از یک دقیقه آماده می گردد.
دقت کنید که دیگر نباید پنکیک خود را پشت و رو کنید تا به پخت بیشتر یا رنگ تیره تر برسید. پنکیک ها ساختار ظریفی دارند و این کار بافت و زیبایی ذاتی آنها را خراب می نماید. اگر قصد دارید قبل از برگرداندن از رنگ آن مطمئن شوید کافی است کمی لبه پنکیک را با کاردک بالا بیاورید و آن را کنترل کنید.
حالا وقت آن است که از تاپینگ های مختلف و خلاقانه خود بهره ببرید و نوش جان.
- طرز تهیه کیک ساده و سلامت برای صبحانه | موزهای خیلی رسیده را دور نیندازید