طرز تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه
به گزارش وبلاگ تکنولوپ، در گزارش زیر طرز تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش گروه وبگردی وبلاگ تکنولوپ، در این مطلب طرز تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه را آموزش خواهیم داد.
آرد به مقدار لازم
شیر نصف لیوان
خمیر مایه 1قاشق رستوران
نمک 1قاشق رستوران
شکر نصف قاشق رستوران
آب ولرم نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
سالاد الویه به مقدار دلخواه
شما می توانید از این خمیر قیفی شکل برای پیتزا یا سالاد الویه و سالاد مرغ هم بهرهگیری کنید.
خمیرمایه و شکر را آمیخته می کنیم و آب ولرم افزون می کنیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم 10 دقیقه در یکجای گرم و تاریک مانند داخل کابینت بماند تا عمل بیاید.
شیر را کمی گرم میکنیم و با روغن و مایه خمیر فعال شده آمیخته می کنیم بعد آرد و نمک را آمیخته و الک نموده و به آمیخته افزون می کنیم.
آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد افزون می کنیم و مفید ورز می دهیم و یک پارچه یا سلفون روی خمیر می اندزیم . به مدت 2 ساعت میگذاریم در یکجای گرم تا حجم خمیر دو برابر گردد.
بعد از خمیر گلوله های کوچکی برمی داریم و به شکل نوارهای بلند درمی آوریم قیف را کمی چرب نموده و نوارها را دور آن می پیچیم تا بالای قیف نپیچید
بعد روی خمیرها را زرده تخم مرغ میزنیم میتوانید از زعفران دم نموده هم بهرهگیری کنید. این طوری نان های خوش رنگ تری دارید.
قیف ها را داخل فر از گذشته گرم شده میگذاریم تا با دمای 170 به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد. قیف ها را سرپا در سینی فر بگذارید .
پس از پختن و سرد شدن سالاد الویه آماده شده را داخل قیف ریخته و با برگ تربچه یا کاهو یا کلم بروکلی تزئین کنید.
منبع:تالاب
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان