بهترین روش دم کردن چای سبز

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، چای سبز نوعی نوشیدنی پرخاصیت است که به صورت برگ چای سبز، قرص چای سبز و چای کیسه در دسترس است. برای دم کردن چای سبز از دارچین بهره ببرید.

بهترین روش دم کردن چای سبز

وبلاگ تکنولوپ | سرویس آشپزی - این روزها مصرف چای سبز و همچنین قرص چای سبز رو به افزایش است. بعضی افراد تنها به هدف لاغری و بعضی دیگر به قصد بهره مند شدن از خیل بزرگ خواص چای سبز، آن را مصرف می نمایند. مصرف چای سبز به هر دلیلی که باشد باب میل بسیاری از افراد نبوده و طعم خاص آن، مصرف نمایندگان را وادار به ترکیب کردن این نوشیدنی پرخاصیت با موادی دیگر و طعم دار کردن آن می نماید؛ بلکه نوشیدن آن آسان تر و دلپذیرتر گردد.

بسیاری از محققان و متخصصان تغذیه معتقدند که چای سبز جایگزین مناسبی برای چای سیاه است. برای آشنایی بیشتر با چای سبز و مطلب مربوط به خواص چای سبز را مطالعه نمایید. در اینجا اما قصد داریم روش صحیح دم کردن چای سبز و طرز تهیه چند نوع دمنوش چای سبز را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چای سبز و بهترین روش دم کردن چای سبز

  1. برای تازه و معطرماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
  2. برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کنید.
  3. درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

نکته: اگر چای سبز را داغ می نوشید، قبل از دم کردن، گیاهان مورد علاقه خود مثل زنجبیل، نعنا یا بابونه را به آن اضافه کنید. اگر چای سرد را با یخ دوست دارید، بگذارید چای به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق سرد گردد و سپس، آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.

دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز

مواد لازم
پوست لیمو1 ق غذاخوری
پوست پرتقال1 ق غذاخوری
چای سبز1 ق غذاخوری
آویشن خشک 1 ق چای خوری
آب جوش1 لیوان

طرز تهیه دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز

  1. پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن را درون صافی قوری بریزید.
  2. به اندازه یک فنجان آب جوش روی آن ها بریزید و اجازه دهید به مدت حداقل 5 دقیقه خوب دم بکشد.
  3. در آخر، آن را درون لیوان بریزید و آب جوش نیز به آن اضافه کنید.

نکته: این نوشیدنی حتماً باید در یک ظرف دربسته مثل قوری دم بکشد، در غیر این صورت رنگ و عطر مناسبی نخواهد داشت.

چای سبز با زنجبیل و نعناع

مواد لازم
چای سبز1 ق غذاخوری
ریشه زنجبیلبه میزان لازم
نعناع تازه یا خشکچند برگ یا 1 ق غ
آب جوش1 لیوان

چای سبز و نعناع دمنوشی هضم نماینده و محبوب در مراکش است. طعم تلخ چای سبز با اضافه کردن کمی عسل، بهتر می گردد. این دم نوش نشاط آور را می توانید به صورت سرد هم مصرف کنید.

طرز تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع

  1. ریشه زنجبیل، برگ نعناع یا نعناع خشک و چای سبز را داخل قوری بریزید.
  2. 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
  3. بعد از حدود 5 دقیقه دم نوش چای سبز و زنجبیل و نعناع شما آماده است.

چای سبز با دارچین

مواد لازم
چای سبز1 ق غذاخوری
چوب دارچین یا پودر دارچینبه میزان دل خواه
آب جوش1 لیوان

طرز تهیه چای سبز با دارچین

  1. چای سبز و چوب دارچین را داخل قوری بریزید.
  2. یک تا 2 لیوان آب جوش روی آن ها ریخته و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

چند ترکیب پیشنهادی برای طعم دار کردن چای سبز و تهیه چای سبز خوشمزه

  • چای سبز، چای سیلان، انبه و گل همواره بهار
  • چای سبز همراه با نعناع
  • چای سبز با گلبرگ های رز
  • چای سبز با چای سفید و تکه های هلو
  • چای سبز و تمشک
  • چای سبز همراه با نعناع و بابونه
  • چای سبز با نعناع و طالبی

نکته:

افرادی که به نوشیدن دمنوش گیاهی چای سبز یا دیگر فرآورده های این گیاه عادت دارند و برای بهره مندی از خواص درمانی این گیاه دارویی به منظور پیش گیری از اضافه وزن، روزانه از این گیاه مصرف می نمایند ممکن است در صورت عدم مصرف چای سبز با عوارضی مانند سردرد، عصبانیت یا افزایش میزان تحریک پذیری روبه رو شوند، بنابراین توصیه شده که برای مصرف هدفمند از این گیاه دارویی، با قصد درمان با پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید. علاوه بر این، تجویز این گیاه به هرصورتی برای خانم های باردار، مادران شیرده و بچه ها و نوجوانان پیش از سن بلوغ توصیه نشده است.

منبع: setare.com

به "بهترین روش دم کردن چای سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش دم کردن چای سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید