طرز تهیه دختر لوس؛ غذای محلی گیلانی

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، دختر لوس بی شباهت به کال کباب، پیش غذای معروف گیلان نیست.

طرز تهیه دختر لوس؛ غذای محلی گیلانی

دختر لوس یک غذای محلی و اصیل گیلانی است، که بی شباهت به کال کباب، پیش غذای معروف گیلان نیست.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دختر لوس شمالی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 5 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

سیر 6 تا 7 حبه

کره 20 گرم

گردو 100 گرم

رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری

سبزی معطر 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه دختر لوس

مرحله اول: برای تهیه دختر لوس شمالی در ابتدای کار، ضروری است گوجه ها را کبابی کنیم. برای این کار، گوجه را روی زغال کبابی می کنیم تا مغز پخت گردد و طعم دودی بگیرد. سپس گوجه ها رو می گذاریم کنار و نوبت کبابی کردن بادمجان می رسد.

مرحله دوم: بالا و پایین بادمجان یک سوراخ ریز ایجاد می کنیم تا موقع پخت داخل بادمجان حرارت جریان داشته باشد و بهتر کباب گردد. سپس روی حرارت می گذاریم تا کبابی و دودی گردد. بعد برای راحت تر گرفتن پوست بادمجان ها زیر آب سرد نمی گیریم که مزه آن از بین برود.

مرحله سوم: بادمجان های کبابی را داخل قابلمه می گذاریم و در آن را می بندیم تا عرق کند و پوست آن راحت کنده گردد. حالا بادمجان را ساطوری و له و یکدست می کنیم. اگر بادمجان دارای تخمه بود تا جایی که می توانیم تخم آن را جدا می کنیم تا تلخ نگردد.

مرحله چهارم: گوجه را هم پوست می گیریم و ساطوری می کنیم. گردو را باید آسیاب یا پودر کنیم. بعد چند حبه سیر را رنده می کنیم یا بین دستگاه های سیر له کن می گذاریم. کره را در قابلمه با حرارت کم ذوب می کنیم. بعد سیر رنده شده را خیلی کوتاه تفت می دهیم.

مرحله پنجم: سپس سبزی های معطرخردشده (خالواش، چوچاق، گشنیز، پونه و نعنا) را به آن اضافه می کنیم. بعد از آن، گردو را هم اضافه می کنیم. خیلی کوتاه و در حدی که فقط گردو ها داغ گردد، به آن حرارت می دهیم و رب انار ترش هم به مواد اضافه می کنیم.

مرحله ششم: سپس با باقی مواد تفت می دهیم. حالا بادمجان های ساطوری را به آن اضافه می کنیم. بعد گوجه های کبابی را هم اضافه نموده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا مزه ها به خورد هم بروند و این غذای گیلانی خوشمزه، قشنگ جا بیفتد.

مرحله هفتم: در آخر هم به آن نمک، فلفل سیاه و گلپر اضافه می کنیم. دختر لوس گیلانی آماده است. در نبود سبزی های محلی می توان از باقی سبزی های معطر که دوست داریم، استفاده کرد و به خاطر نداشتن خالواش و چوچاق لذت چشیدن این غذای گیلانی را از دست ندهیم.

مرحله هشتم: در این مرحله به جای رب انار (آموزش درست کردن رب انار) هم می توانیم از آبغوره استفاده کنیم. ولی گیلانی ها معمولاً از رب انار برای دختر لوس استفاده می نمایند. این غذا در گیلان هم با نان هم با برنج سرو می گردد، ولی با نان مجذوب کننده تر است.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه دختر لوس؛ غذای محلی گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دختر لوس؛ غذای محلی گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید