فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه

به گزارش وبلاگ تکنولوپ، اگر شیرینی شما ترک می خورد یا وا می رود باید یک سری نکات را رعایت کنید تا برترین شیرینی را همچون شیرینی های بیرون در منزل داشته باشید.

فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه

شیرینی نخودچی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید است که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید، زیرا بسیار راحت درست می گردد و با چند قلم مواد برترین شیرینی خانگی را می توانید با فر و بدون فر تهیه کنید. در این مطلب فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی را می توانید مشاهده کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

  • برای میزان گیری می توانید از لیوان های دسته دار فرانسوی به عنوان پیمانه بهره ببرید.
  • برای تابه رژیمی واشر دور تابه رو دربیاورید و برای تابه معمولی حتما دم کنی قرار دهید.
  • اگر شیرینی را بدون فر و داخل تابه تهیه می کنید حتما از شعله پخش کن با حرارت ملایم بهره ببرید.
  • تا زمانی که شیرینی داغ است به آن دست نزنید وگرنه پودر می گردد، حتما صبر کنید تا کاملا خنک گردد و بعد از روی سینی جدا کنید.
  • مواد را زیاد ورز ندهید وگرنه به روغن می افتد.
  • برای راحت بریدن شیرینی، کاتر را داخل آرد بزنید.
  • زمان دقیق برای پخت در فر برفی و گازی و توستر:
  • داخل فر گازی دما 170 درجه طبقه بالای فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
  • برای فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی فر برقی را دمای 150 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه زمان دهید.
  • داخل توستر با کمترین درجه که می گردد 100 و در طبقه پایین به مدت 12 دقیقه قرار دهید.

نکته مهم: برای تهیه شیرینی نخودچی باید از روغن صاف بهره ببرید برای تهیه روغن صاف باید روغن را روی بخار کتری حل کنید یک ساعت بگذارید داخل یخچال و بعد اجازه دهید به دمای محیط برسد و به عنوان روغن صاف می توانید داخل شیرینی بهره ببرید.

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

  • اگر آرد و پودر قند را الک نکنید، در آخر شیرینی شما ترک می خورد.
  • ترجیحا از سینی تیره رنگ استفاده نکنید.
  • کاغذ روغنی را نباید چرب کنید.
  • جای پودر قند می توانید شکر را آسیاب و از الک رد کنید.
  • روغن و پودر قند و هل را حتما خوب بزنید سفید و سبک گردد و کاسه را دورگیری کنید.
  • برای اینکه شیرینی باکیفیت تری داشته باشید بهتر است آرد نخود را خودتان در منزل تهیه کنید.
  • برای روی شیرینی نخودچی می توانید از خلال پسته بهره ببرید یا کمی خلال دندان را داخل زعفران بزنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی، تهیه کیک هویج نرم و پفکی را ببینید.منبع: پیام دلتا

به "فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید